BOTOX,FILLERS & SHOPPING – Vlogg♡ Hej på er mina favoriter ♡

Denna video är reklam i samarbete med lifetime clinic.
När jag ändå var i Sverige så passade jag självklart på att höra av mig till Lifetime Clinic för att både passa på att testa en helt ny behandling (för mig) men även fylla upp i överläppen. Hur fint och bra blev inte resultatet? Tusen tack Lifetime Clinic för ännu ett roligt samarbete!!Hemsida: http://www.lifetimeclinic.se
Instagram: @Lifetimeclinic

Jag gjorde en botox behandling på 3 områden. Pannan, mellan ögonbrynen och tinningen. Resultatet blev magi, både för min huvudvärk och jag känner mig inte alls lika torr och ”kakig” som jag har blivit tidigare när jag har sminkat mig tex.Jag fyllde även upp överläppen med 1ml Restylane för att få en mer fyllig överläpp och inte lika snea! Vi la även lite grann i mungipan för att få ett mer leende när jag är avslappnadSen finns det självklart så många fler behandlingar och dessa kan du hitta här på deras hemsida: http://www.lifetimeclinic.se

– Jag gör inte denna video för att pressa någon till att göra detta utan mer för att jag själv är väldigt intresserad över detta och tycker att det är väldigt kul att kolla på. Samt att jag vill rekommendera en klinik som jag alltid har varit nöjd med då det finns väldigt många oseriösa kliniker runt om i Sverige!

✖ Följ mig gärna på instagram – aliciaawall

♡ För samarbeten kontakta mig på: aliciaaawall@gmail.com

♡ Musik: http://www.epidemicsound.com

✖ Till dig som läser detta, du är perfekt, precis som du är

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *